Worldwide Biography Conference 2022

Biography Work based on “Living Practice of Knowledge of Humanity” has been developed over the last decades and has proven itself to be an effective instrument for working with life issues and personal development.

Biography Work encompasses a fundamentally new approach to recognising the contemporary human being, by making its task that of placing their complete biography at the centre of interest. During recent decades it has evolved into an independent discipline.

Conferences and Networking

Between 1990 to 1998 the “International Biography Conference” was organised annually in Switzerland, the United Kingdom, Netherlands, and Germany. Since 2001 the Worldwide Biography Conference is held biennially, through which colleagues from all over the world strengthen international networking and share their research and development of Biography Work with one another.

Jaa juttu

Lisää luettavaa

Ryhmä luo taikapiirin

Elämänkaari valmennuksessamme Polkuja tulevaisuuteen on tilaisuus vahvistaa tulevaisuuden viehätys asennetta. ”Harhaa on ajatus, että tämä olisi vain pikainen koe,joka suoritetaan väliaikaisissa tiloissa. Ei.Seison lavasteiden keskellä ja

LUE LISÄÄ »

Tulevaisuus mahdollisuutena

Ajattele sitä, mitä ei voi ajatella. Tulevaisuus on jatkuvassa dynaamisessa liikkeessä ja muutoksessa. Siksi sen ennakointi on niin vaikeaa. Tulevaisuuden käsikirjoitukset, skenaariot eivät ole ennusteita,

LUE LISÄÄ »

Yhteydenotto