Systeemisen konstellaation perusteet

Systeemisen konstellaation perusteet

 Kurssi Tampereella pe 21.10. ja pe 4.11.2022 klo 17 – 21 

 Kurssi antaa perustaidot avata uusia näkökulmia sekä organisaatioiden että perheyhteisöjen systeemisiin rakenteisiin, dialogisen konstellaatiomenetelmän avulla. Systeemiajattelusta siirtyminen systeemiälyn hyödyntämiseen vaatii harjoittelua. 

Kurssi sopii niille ammattilaisille, jotka työskentelevät organisoidun työelämän tai yksilö- ja parisuhde kysymysten parissa. Annamme uusia konstellaatiotyövälineitä arkisen työn haasteisiin ja henkilökohtaiseen elämään. Ne ovat tarpeellisia esihenkilöille, työnohjaajille, koutseille, valmentajille ja terapeuteille. Teemme paljon käytännön harjoituksia kurssilaisten omien tapausesimerkkien pohjalta. 

Konstellaatiotyö perustuu systeemiseen ajatteluun ja älyyn, jossa jokainen vaikutus on sekä syy että seuraus. Mikään ei vaikuta vain yhteen suuntaan. Avain todellisuuden näkemiseen systeemisesti on nähdä vaikutusten kehiä sen sijaan että näkisimme suoria linjoja. Organisaatioiden toiminta riippuu siitä, miten me työskentelemme, ajattelemme ja olemme vuorovaikutuksessa. Vuorovaikutuksesta osa on näkyvää ja osa näkymätöntä. Kukaan ei elä tyhjiössä, vaan ympärillämme on vuorovaikutusverkko, jonka hahmottamiseen tarvitsemme systeemistä ymmärrystä. Konstellaatio avaa inhimillisiä prosesseja ja systeemejä, nostaa esille ilmiöitä ja paljastaa mitä tapahtuu kulissien takana. 

Tarkemmin kurssin ohjaajista

Kahden päivän työskentelyn hinta on 300 € sisältäen ALV 24% 

Ilmoittautumiset 7.10. 2022 mennessä hannu.tuovinen@sagittarius.fi 

Paikka: Pirkanmaan Ihmissuhdetyö ry, Yliopistonkatu 60 A, 7 kerros, Tampere 

Jaa juttu

Lisää luettavaa

Ryhmä luo taikapiirin

Elämänkaari valmennuksessamme Polkuja tulevaisuuteen on tilaisuus vahvistaa tulevaisuuden viehätys asennetta. ”Harhaa on ajatus, että tämä olisi vain pikainen koe,joka suoritetaan väliaikaisissa tiloissa. Ei.Seison lavasteiden keskellä ja

LUE LISÄÄ »

Yhteydenotto