Snellu JYET 3

Kahdeksantoista steinerkoulujen ja -päiväkotien johtajaa ja esihenkilöä kokoontui 19.4.2023 Omnian kauniiseen oppimisympäristöön aloittamaan Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon valmentavaa koulutusta. Valmennus jatkuu syksylle 2024, jolloin koulutettavat osoittavat johtamisosaamistaan.

Johtamisosaamisen kehittymistä ohjaavat Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Snellman- korkeakoulu,  Sagittarius Oy ja IMO Suomi. Oppimisen johtamisessa valmennuspäivien ohjaavina majakkoina toimivat horisontaalinen johtaminen ja sen tutkiminen,

johtamistyössä toimivat hyvän oppimispaikan rakenteet, prosessitietoisuus, dialogin voima sekä johtajan ja yhteisön biografian merkityksellisyys. Johtamistapoja tutkitaan arjen kohtaamisissa: opitaan ”pyrähdyksinä” samalla kun johtamistyötä kehitetään ja toimintaa parannetaan. 

Johtajan tehtävä on poistaa esteet työntekijän menestyksen tieltä ja mahdollistaa johdettavien loistaminen kohti toivottavaa oppimiskulttuuria.

Johtamisoppimisen taito on tärkeä työtaito.  

Millainen on työpaikka inspiroitumisen ja oppimisen lähteenä?

Jaa juttu

Lisää luettavaa

Ryhmä luo taikapiirin

Elämänkaari valmennuksessamme Polkuja tulevaisuuteen on tilaisuus vahvistaa tulevaisuuden viehätys asennetta. ”Harhaa on ajatus, että tämä olisi vain pikainen koe,joka suoritetaan väliaikaisissa tiloissa. Ei.Seison lavasteiden keskellä ja

LUE LISÄÄ »

Yhteydenotto