Mielen rauhoittaminen työuran loppuvuosina

Hyvinvointiohjelma ”Tähtihetket” on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat rauhoittaa mielensä ja tutkia omaa elämäänsä työuransa loppuvuosina. Uusi ohjelma alkaa 21-22.10.2022. 

Työssä pysyminen vaatii yksilöllisiä ratkaisuja. 60-vuotiaana et ole vielä vanha. Tässä vaiheessa voi palvella työelämässä vielä pitkään kokemuksellaan, vitaalisuudellaan ja luovuudella.

Kuudenkymmenen ja seitsemänkymmenen ikävuosien välillä jätämme taaksemme ajan, jolloin oli pakko tehdä työtä. Se voi olla sekä ahdistavaa että vapauttavaa. On luovuttava kaikesta siitä, mistä tuli osa elämää; työ, asema, ihmissuhteet ja taloudelliset mahdollisuudet. Ansiotyön jättäminen voi kuitenkin avata uusia asioita elämässä. Seuraavana odottaa aktiivinen elämänvaihe työuran jälkeen. 

Elämänkulku ja työelämä eivät ole erillisiä asioita. Niitä täytyy tarkastella yhdessä, jos halutaan parantaa jaksamista ja inspiroitua elämästä. 

Hyvinvointiohjelma ”Tähtihetket” on paikallaan silloin kun syntyy halu katsoa elämäämme uudesta näkökulmasta. Emme ole välttämättä kriisissä, mutta jokin kysymys nousee jatkuvasti mieleemme ja haluamme selvittää miten se liittyy elämäämme. Voimme olla elämämme taitekohdassa ja haluamme koota elämämme juonta kasaan, ennen kuin siirrymme eteenpäin. Keskeinen muutosprosessin laadullisuus on, että olemme itse täysin tavoitettavissa, läsnä ja sitoutuneita siihen. Jos olet fyysisesti läsnä mutta sydämesi ja mielesi ei ole paikalla, muutosprosessin laatu kärsii.

Hyvinvointiohjelma ”Tähtihetket” tarjoaa osallistujille 

  • Välineitä oman elämän jäsentämiseen menneen, nykyhetken ja tulevan kutoilussa
  • Löytöjä elämän varrella kadoksiin joutuneista tapahtumista ja ihmisistä
  • Vahvistusta tulevaisuuden askelien ottamiseen ja päätöksen tekoon
  • Tutkitusti vaikuttavia harjoituksia mielen rauhoittamiseen ja läsnäolon vahvistamiseen 
  • Henkisen kapasiteetin voimistamista elämän tyyneyden ja ilon vastaanottamiseen
  • Vertaistukea ikääntymiseen

Hyvinvointiohjelmassa ”Tähtihetket” elämänkaarellinen pohdiskeleva tutkiminen ja mindfulness- meditaatioharjoitukset yhdistävät osallistujan ajattelun, tunteen ja tahdon voimat orgaaniseksi kokonaisuudeksi, Ne muodostavat vastavuoroisesti läpäisevän ja yhteistoiminnallisen ykseyden. Elämänkaaren pohdiskeleva tutkiminen on systeeminen etenemisen tapa, jolla voit turvallisella tavalla jäsentää elämääsi ja tunnistaa seuraavat askeleet, jotka vievät sinut polulle tulevaisuuteen.

Koko Hyvinvointiohjelma ”Tähtihetket” käsittää 10 kokonaista lähipäivää ja vapaaehtoista itsenäistä inspiraatiotyöskentelyä lähipäivien välissä. Ohjelmaan voi osallistua myös erillisinä lähipäivinä. Lähipäivät toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina ja ovat aina perjantaisin klo 17 -21 ja lauantaisin klo 9 – 18. 

 Yhteydenotto ja ilmoittautuminen lokakuussa alkavaan ohjelmaan 21.9.2022 mennessä

 Hannu Tuovinen
+358 40 7657785
hannu.tuovinen@sagittarius.fi

Jaana Tuovinen
+358 40 9651035
jaana.tuovinen@sagittarius.fi

Koko ohjelma on luettavissa tästä Hyvinvointiohjelma Tähtihetket ihmisille

Jaa juttu

Lisää luettavaa

Ryhmä luo taikapiirin

Elämänkaari valmennuksessamme Polkuja tulevaisuuteen on tilaisuus vahvistaa tulevaisuuden viehätys asennetta. ”Harhaa on ajatus, että tämä olisi vain pikainen koe,joka suoritetaan väliaikaisissa tiloissa. Ei.Seison lavasteiden keskellä ja

LUE LISÄÄ »

Tulevaisuus mahdollisuutena

Ajattele sitä, mitä ei voi ajatella. Tulevaisuus on jatkuvassa dynaamisessa liikkeessä ja muutoksessa. Siksi sen ennakointi on niin vaikeaa. Tulevaisuuden käsikirjoitukset, skenaariot eivät ole ennusteita,

LUE LISÄÄ »

Yhteydenotto