Kaksitoista ihmeellistä vuotta elämässämme

Jaana joutui vuonna 2005 sappikivileikkaukseen ja se muutti hänen elämänsä rajulla tavalla, kun leikkaus epäonnistui. Korjausleikkaus suoritettiin viikon kuluttua ensimmäisen leikkauksen jälkeen. Jaana oli käynyt lähellä kuolemaa. Onneksi hyvin harvoin tapahtuu näin, vain 0,01 % sappikivileikkauksista epäonnistuu tällä tavalla. Mutta jokainen virhe osuu kuitenkin ihmiseen ja vaikuttaa voimakkaasti hänen elämäänsä.

Jaana pystyi palaamaan lastentarhanopettajan työhön joksikin aikaa, mutta vammautuminen oli hyvin vakava, ja työhön liittyi paineita, joita Jaana ei enää jaksanut kantaa. Hänen uransa pysähtyi adventtiin vuonna 2008 ja se johti ensin sairauslomalle ja sitten opintovapaalle. Hän sanoi itsensä irti toimestaan vuonna 2010, kun hän oli suorittanut kaksivuotisen pariterapeutin koulutuksen ja vuoden kestävän koulutuksen, joka käsitteli trauman hoitoa parisuhteessa. Sen jälkeen hän opiskeli taideterapeutiksi ja työnohjaajaksi. Jaana opiskeli yhteensä viisi vuotta, ja on nyt työskennellyt terapeuttina ja työnohjaajana 12 vuotta.

Hannu oli vuoden 2007 lopussa sulkenut johtamansa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen Tampereella. Vuodenvaihteessa hän päätti siirtyä päätoimiseksi yrittäjäksi ja luopui kuusitoista vuotta kestäneestä työurastaan pakolaistyössä.

Vuonna 2010 Jaana ja Hannu päättivät yhdistää pitkän parisuhteensa, nyt jo 43 vuotta, ja omien työuriensa tuoman osaamisen ja perustivat Sagittarius osakeyhtiön. Nimi on latinaa ja tulee heidän molempien yhteisestä eläinradan merkistä Jousimies. Kahdentoista vuoden aikana he molemmat ovat toimineet itsenäisesti ja yhdessä työparina yksilöiden ja parien sekä työyhteisöjen auttamiseksi eteenpäin elämän tuomien haasteiden edessä.

Kiitoksia kaikille asiakkaillemme siitä, että olette luottaneet meihin näiden vuosien aikana. Teidän meille antamat kysymykset ja haasteenne ovat auttaneet myös meitä oppimaan, kehittymään ja kehittämään työtämme. Haluamme jatkossakin olla palveluntarjoaja, johon voitte luottaa ja joka on nopeasti ja helposti lähestyttävä.

”Ihmisyys toteutuu sillalla sinusta minuun”
Martti Lindqvist

Jaa juttu

Lisää luettavaa

Snellu JYET 3

Kahdeksantoista steinerkoulujen ja -päiväkotien johtajaa ja esihenkilöä kokoontui 19.4.2023 Omnian kauniiseen oppimisympäristöön aloittamaan Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon valmentavaa koulutusta. Valmennus jatkuu syksylle 2024, jolloin koulutettavat

LUE LISÄÄ »

Yhteydenotto